Wetenschapsdag Alrijne Zorggroep

Wetenschap in de periferie: ‘samen sterker’

Donderdag 5 november 2015
van 17.00 tot 22.00 uur
Vide en restaurant SanTé
Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp

Wetenschapsdag Alrijne Zorggroep Wetenschap in de periferie: ‘samen sterker’ Op donderdag 5 november 2015 vindt de jaarlijkse Wetenschapsdag van Alrijne Zorggroep plaats. Een bijeenkomst waar opleiding, wetenschappelijk onderzoek en het delen van kennis samen komen. En waar de kracht van wetenschap in onze perifere ziekenhuizen centraal staat. We zijn trots op de hoeveelheid onderzoek die binnen onze organisatie plaatsvindt; u ziet innoverende en unieke bijdragen vanuit verschillende geledingen van Alrijne Zorggroep!

De Wetenschapsdag is bedoeld voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, physician assistents, paramedici, arts-assistenten, coassistenten, semiartsen, specialisten en huisartsen. Ook wanneer u niet direct te maken heeft met medische wetenschap, maar wel interesse heeft in wat er naast de reguliere patiëntenzorg in ons (opleidings)ziekenhuis gebeurt, bent u van harte welkom! U krijgt een kijkje in de wereld van de onderzoekers binnen Alrijne Zorggroep. Het is bovendien een unieke gelegenheid om collega’s te leren kennen.

Programma
De presentaties worden verzorgd door arts-assistenten, specialisten en andere onderzoekers vanuit de verschillende opleidings- en vakgroepen van Alrijne Zorggroep. Halverwege het programma wordt een buffet aangeboden. Na de uitreiking van de Wetenschapsprijs en de Publieksprijs sluiten we de Wetenschapsdag af met een borrel. Zie ook het programma hiernaast.

Locatie
De Wetenschapsdag vindt plaats in Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp. De presentaties worden gehouden op de vide (eerste etage), evenals de borrel. Het buffet wordt aangeboden in restaurant SanTé.

Aanmelden
U kunt zich vóór donderdag 29 oktober a.s. aanmelden via bibliotheek@rijnland.nl o.v.v. ‘Wetenschapsdag’. Vermeld hierbij of u gebruik wilt maken van het buffet. Let op: er is plaats voor maximaal 150 personen, dus meld u snel aan!

Graag tot ziens op donderdag 5 november!

Met vriendelijke groet,

Jos Gosen, voorzitter bibliotheek/wetenschapscommissie
Ruud van der Pol, voorzitter COC
Olivia Lindner, informatiespecialist medische bibliotheek
Christien Schmitz, coördinator medische opleidingen 

Het programma kunt u hier downloaden >>